Debat om færgen “Broen” – men hvad med resten af kommunen ?

LÆSERBREV 10 august 2017

 

HVAD MED RESTEN AF KOMMUNEN???

 

Jeg sidder og følger med i diverse diskussioner omkring færgeprojektet. Jeg kan sagtens forstå kritikerne, og er tilhænger af at få færgen til byen, men placer den et sted hvor den ikke tager udsynet over havnen og vandet.

Sidder dog med en lidt underlig følelse som historisk interesseret. Der jongleres med fonde som giver 60 millioner til færgeprojektet og en garanti fra kommunen på 600.000 KR årligt!!! Helt ærligt, hvis man brugte disse summer udenfor Nyborgs bygrænse på historiske seværdigheder ville vi få mange flere turister til kommunen. Vi har et helt unikt voldsted  tæt på Ørbæk, Magelund vold, som har en helt fantastisk historie, for få midler kunne der etableres en oplysningshytte med plancher omkring stedets historie, det samme gælder de mange stendysser i området. Vi burde også skamme os over Hjulby mose, hvor der fandt et meget vigtig slag sted under svenskekrigene der gjorde at Danmark ikke blev svensk territorie, jeg har prøvet at følge stien fra p pladsen ved motorvejen, stien var totalt ufremkommelig og flere steder regulær mose, og stien var spærret af væltede træer, der kunne sagtens laves en fin sti med oplysninger omkring slaget.

Vi har så mange skønne steder i hele kommunen, men desværre ser vi at politikerne fokuserer udelukkende på Nyborg by, for det er her stemmerne er, og man ændrer gerne holdning som vinden blæser for at tækkes vælgerne.

Luk øjnene op, og tag en tur på landet i vores skønne kommune, og invester bare lidt i os der bor på landet, tænk hvor meget kultur man kunne få for færre penge.

Med venlig hilsen

Henrik Boeriths

Sentvedvej 21 a

5853 Ørbæk

Mobil 21280853

Byrådskandidat for de konservative

 

Magelund Voldsted