Guld og grønne skove !

LÆSERBREV 21 OKTOBER 2017’

 

GULD OG GRØNNE SKOVE

 

Vi læser dagligt alle mulige input fra forskellige partier, med masser af løfter om at gøre det bedre i næste byrådsperiode. Nogle forslag er så langt ude, at man må undres over kandidaternes vurdering af vælgernes intelligens. Der loves guld og grønne skove af nye partier/kandidater og sjovt nok også af dem som har siddet i byrådet i sidste periode, de kunne jo bare have gennemført det de lover nu???

Jeg vil som kandidat opfordre alle vælgere til at sætte sig ind i de forskellige partiers ideologier og politik, brug lidt tid på at google partiernes hjemmesider, jeg tror der er mange der bliver overraskede!!

Som Konservativ er jeg stolt af den ideologi vi dyrker, og glæder mig over, at vi både er BORGERLIGE, BARSKE OG BLIDE! Borgerlig giver nok sig selv, vi ønsker at gøre kagen større således samfundet bliver bedre og rigere. Barske fordi vi er det parti der sætter de kriminelle under pres, bander og kriminelle udlændinge skal ikke forvente bløde hænder fra vores side.  Blide fordi vi er det ”grønne” borgerlige partier, der passer på kulturen, naturen og de svageste i samfundet, her skal der sættes ind overfor den absolutte bund af samfundet, hjemløse og udsatte, og især de ældre er i fokus for de Konservative, vi ønsker ikke plejehjem med guldhåndtag, og havudsigt, men varme hænder og veluddannet plejepersonale.

Jeg kan kun opfordre alle vælgere til at gøre deres hjemmearbejde og læse på lektien inden valget.

 

Henrik Boeriths

Nr 2 på de Konservatives liste

Sentvedvej 21a

5853 Ørbæk

Mobil 21280853