pressemeddelelse om KU-forening på Østfyn, marts 2018

 

Planer om KU-afdeling på Østfyn

Vi er ved at støbe fundamentet til en afdeling på Konservativ Ungdom på Østfyn, oplyser formand for den konservative vælgerforening, Michael Møller.

Den opbakning vi generelt oplever i partiet, smitter også af på de unge. Det bekræfter Christian Royal Petersen, der går på Nyborg Gymnasium og er de konservatives kontaktperson. Jeg ser en tendens til, at flere af mine medstuderende forlader de sort-hvide synspunkter, fortæller Christian. Her kommer de konservative ind i billedet istedet, fordi de står for de klassiske værdier som frihed for den enkelte og omsorg for de svage – men har også øje for vigtigheden af, at Danmark lever af eksport og relationer til verdenen omkring os.  Det er særligt vigtigt for os unge, der i dag har så mange muligheder som aldrig før – både i Danmark og i udlandet.

Vi er i kontakt med KU i Odense og på Sydfyn,  for at trække på deres erfaringer i forbindelse med etablering af foreningen, og fra KU’s hovedkontor er der ligeledes fuld opbakning, afslutter Christian Royal Petersen, der ser frem til at kunne orientere mere konkret om de første møder, for unge med politisk interesser på Østfyn.

Læs mere om KU :

https://konservativungdom.dk/